AcasăLimbi străineenglezăThe Secrets of the Dough/Secretele aluatului – editia limba engleza
Reducere!

The Secrets of the Dough/Secretele aluatului – editia limba engleza

70,00 lei 50,00 lei

Stela Stratulat and her husband, Cătălin Gabriel Stratulat, the authors of this wonderful cookbook – The Secrets of the Dough. Full Color Edition. Recipes and Cooking Advice: Bread, Pizza, Pies, Tarts, Pasta – have created several millionaires–the restaurant owners they have worked for. Customers from all over the Globe, including Italy–pizza’s motherland–say, “The Stratulats’ pizza is the tastiest pizza in the world, superior to the pizza we eat in Rome.”
The authors of the book have baked and sold more than 500,000 (over half a million!) pizzas. Why will you not repeat their experience using their recipes?

Secretele aluatului. Reţete şi sfaturi culinare: pâine, pizza, plăcinte, tarte, paste
Stela Stratulat şi soţul ei Cătălin Gabriel Stratulat prezintă in aceasta carte noi reţete ale unora dintre cele mai gustoase şi mai cerute feluri de mâncare din întreaga lume. Succesul uriaş al acestor reţete a fost pe deplin certificat prin cele peste 500 000 de pizze vândute de Cătălin Gabriel Stratulat de-a lungul activităţii sale de bucătar.

Retele din carte precum si alte retete le gasiti si in format video, aici: Stela Stratulat

Cod Produs: 9786067167573 Categorii: , Etichete: , , , , , , ISBN: 978-606-716-757-3.

Descriere

Do you want to open a pastry shop and be really successful with it? Do you want your customers to love you and visit you really often? Buy this book and base your products on its contents.

Stela Stratulat and her husband, Cătălin Gabriel Stratulat, the authors of this wonderful cookbook – The Secrets of the Dough. Full Color Edition. Recipes and Cooking Advice: Bread, Pizza, Pies, Tarts, Pasta – have created several millionaires–the restaurant owners they have worked for. Customers from all over the Globe, including Italy–pizza’s motherland–say, “The Stratulats’ pizza is the tastiest pizza in the world, superior to the pizza we eat in Rome.”
The authors of the book have baked and sold more than 500,000 (over half a million!) pizzas. Why will you not repeat their experience using their recipes?

Even if you do not plan to open a shop, you can still make your family and friends (and yourself) happy by cooking the tastiest dough-based dishes in the world. You have all the reasons in the world to order this book without delay (either in print or as an e-book)!

Here’s what the authors tell us about this work:
Dear readers, thank you for choosing to get inspiration from our recipes. We conceived all the recipes thinking of our family. Our children were our source of inspiration. Our experience with different people in different places helped us understand culinary preferences. We tried to include a variety of tastes for everyone.
We think you will find here something you like; we have covered all tastes, which we have combined to create foodstuff unique.
Dough products are foodstuff that everyone likes. The most important is who cooks them. Food is Energy conductor, when it is prepared with love, peace of mind–then you will surely share that beneficial nourishment for body and soul.
We hope that the energy of our love for life will reach your homes, your hearts, and may the tastes created in this book gather you around a table full of goodies that you can enjoy with your loved ones with gainful talks for your soul.
Stela Stratulat and Cătălin Gabriel Stratulat

Order this invaluable cookbook now and you will be able to prepare the tastiest dishes in the world!

În cartea de bucate Secretele aluatului. Reţete şi sfaturi culinare: pâine, pizza, plăcinte, tarte, paste, Stela Stratulat şi soţul ei Cătălin Gabriel Stratulat prezintă noi reţete ale unora dintre cele mai gustoase şi mai cerute feluri de mâncare din întreaga lume. Succesul uriaş al acestor reţete a fost pe deplin certificat prin cele peste 500 000 de pizze vândute de Cătălin Gabriel Stratulat de-a lungul activităţii sale de bucătar.

Iată ce ne spun autorii despre această lucrare:
Toate reţetele le-am creat, gândindu-ne la familia noastră. Copiii au fost sursa noastră de inspiraţie. Experienţa noastră cu diverşi oameni, prin diverse locaţii, ne-a făcut să înţelegem ce gusturi au anumite persoane. Am încercat să cuprindem o diversitate de gusturi pentru toţi.
Suntem convinşi că veţi găsi ceva care să vă placă, am cuprins toate gusturile, pe care noi le-am combinat pentru a crea ceva unic.

Produsele din aluat sunt ceva care place tuturor. Cel mai important este cine le face. Mâncarea este un conductor energetic, atunci când este pregătită cu dragoste, pace în suflet – atunci sigur veţi transmite acea hrană benefică trupeşte şi sufleteşte.
Sperăm ca energia iubirii noastre faţă de această lume să ajungă în casele dumneavoastră, în inimile dumneavoastră şi fie ca gusturile create în această carte să vă adune la o masă plină de bunătăţi pe care să le savuraţi împreună cu oamenii dragi, cu discuţii benefice sufletului vostru.
Stela Stratulat şi Cătălin Gabriel Stratulat

Comandaţi acum această minunată carte de bucate şi veţi putea găti cele mai gustoase feluri de mâncare din lume!

Cartea are si o editie in limba romana, in doua variante: alb-negru si color

Informații suplimentare

Dimensiuni 20.5 × 14.5 × 0.8 cm
Autor

Stela Stratulat; Cătălin Gabriel Stratulat

Nr. pagini

150

Anul aparitiei

2018

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „The Secrets of the Dough/Secretele aluatului – editia limba engleza”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…