Cart

Redactare si corectura carte

Prin serviciul de redactare si corectura carte se efectuează analiza precisă și temeinică a lucrării (eseuri, romane, nuvele) cu scopul de a identifica erori de tastare, lipsa diacriticelor, greșeli gramaticale și de punctuație.

Corectura este una dintre cele mai importante etape în realizarea cărții. Calitatea și claritatea unui text depinde și de corectitudinea formală.

Un text fără erori și revizuit de mai multe ori în conformitate cu standardele editoriale va fi mai ușor de citit și va avea un aspect mai profesional.
Corectura finală este ultima etapă înainte de tipărire, este necesar pentru a oferi cititorului o lucrare profesională și de calitate. De la vânarea greșelilor de tastare la inexactitățile sintactice până la formatarea textului și a graficii, aruncând o privire și peste eventualele repetări pentru a face mai cursiv textul final.

Redactare

De multe ori în spatele unui mare autor se află un bun redactor.

În vâltoarea creației, chiar și cel mai mare scriitor poate omite detalii, poate face erori stilistice sau neconcordanțe structurale. Acesta este motivul pentru care munca redactorului este recunoscută și apreciată în mod deosebit.

Redactorul analizează împreună cu autorul cele mai bune soluții pentru a face lectura mai cursivă, evitându-se astfel neconcordanțe de formă și de conținut.
Printr-o muncă atentă și precisă legată de forma și structura textului, redactorul recunoaște și scoate în evidență punctele forte ale fiecărei cărți.

Doresc o oferta de pret!

 

1 Comment

  1. Corbu Florentina Reply

    Bună ziua,
    Doresc o oferta pentru tehnoredactare și corectură a unui manunscris de 600 pagini scris de mână!
    Aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră!
    Mulțumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa Contact.

info @ e-carteata.ro

Oradea

Romania

(+40) 0771 312 651

Log in

Coș